KÁB-kérelem elektronikus mellékletének elkészítése, megküldése

Tájékoztatom, hogy 2017 februárjától a Kreditátviteli Bizottsághoz címzett kérvényeket elektronikus melléklettel kell kiegészíteni. A mellékletet (kizárólag az Excel-táblát) e-mailben kell elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és azon tárgyak listáját fogja tartalmazni, amelyekre a hallgató kérelmet nyújt be.

Elsődleges célunk az elektronikus melléklet bevezetésével, hogy az elfogadtatni kívánt tárgyak (kurzusok) a mintatantervben szereplő adatokkal (tárgykód, tárgynév, kreditszám stb.) kerüljenek leadásra. A kérelmek feldolgozása során a Tanulmányi Osztály sokszor  szembesült azzal, hogy a hallgató nem a megfelelő kóddal, kreditszámmal vagy tárgynévvel nyújtotta be a kérelmet. Ilyenkor egyeztetések sorozata indult meg az illetékes tanszékekkel. Ezt a nehézséget szeretnék elkerülni az elektronikus melléklet megküldésének bevezetésével.

Az alábbi linken lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan kell az elektronikus mellékletet elkészíteni.
Használati útmutató a KAB elektronikus melléklet kitöltő felülethez

KAB elektronikus melléklet kitöltő felület

Kérem, amennyiben kreditátviteli kérelmét már leadta, legyen szíves utólagosan az elektronikus mellékletet is megküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Együttműködését köszönöm!
Tanulmányi Osztály

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin