Karácsonyi üdvözlet

 

Módosítás: 2023. február 02.

Jótékonysági est a Károli Gáspár Református Egyetemen

Jótékonysági est a hazai árvák és nagycsaládosok megsegítésére a Károli Gáspár Református Egyetemen Balázs János zongoraművész közreműködésével.

Módosítás: 2022. december 08.

Prima Díjas Szakály Sándor

Idén tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a MÜPA-ban 2022. december 02-án megtartott gálaesten.

Módosítás: 2022. december 08.

Magyar Filozófiai Társaság 2022 Nívódíj

A Magyar Filozófiai Társaság idén Horváth Orsolyának, a BTK Szabadbölcsészet Tanszék habilitált docensének ítélte a Nívódíjat Inspirációk és ellentétek filozófiai és teológiai gondolkodás között című kötetéért, melynek írását a BTK is támogatta.

Módosítás: 2022. december 08.

Meghívó - "Argentina & the United Kingdom: the sovereignty dispute over the Malvinas Islands, South Georgias, South Sandwich Islands and the surrounding maritime areas" című előadásra

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara, a KRE BTK Történettudományi Intézete és a Latin-Amerika Kutatócsoport tisztelettel meghívja Önt

Módosítás: 2022. december 06.

Elhunyt Kalász Márton

2021. december 30-án, 87 éves korában elhunyt Kalász Márton, a Nemzet Művésze, Kossuth-díjas és kétszeres József Attila-díjas költő, író, műfordító, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja, egyetemünk volt oktatója.

Módosítás: 2022. február 04.

Karácsony ünnepe – Egyedül Istené a dicsőség!

Karácsony ünnepén Káposztásné Horváth Tünde egyetemi lelkész üzenetét hallgathatják meg az alábbi videóban:

Módosítás: 2022. február 04.

Szenteste – Jézus születésének története

Szenteste ünnepén Káposztásné Horváth Tünde egyetemi lelkész olvassa fel Jézus születésének történetét a Bibliából.

Módosítás: 2022. február 04.

Karácsonyi rektori köszöntő

Áldás békességgel és sok szeretettel köszöntöm a Károli Gáspár Református Egyetem oktatóit, munkatársait és minden kedves hallgatóját. Ezt a köszöntőt személyesen szerettem volna elmondani, de a járvány negyedik hullámára tekintettel most csupán ebben a formában tudom azt eljuttatni Önökhöz.

Módosítás: 2022. február 04.

Egyetemünk Intézményfejlesztési Tervének elfogadása

Módosítás: 2022. január 14.